Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Elton: Britanska pop glasba je grozna

Elton John Žurnal24 main
Elton John je precej ostro kritiziral sodobno britansko pop glasbo in jo označil za grozno.

Sir Elton John je podal kritiko britanske pop glasbe, ki jo izvajajo na primer Cheryl Cole in Girls Aloud, ter izjavil, da je zaradi njih britanski pop "najslabši". "Iskreno, vse zvenijo enako," je povedal. "Težko je razlikovati med Girls Aloud in The Saturdays. Potem je tukaj še Cheryl Cole. Takšna britanska pop glasba je najslabša, preprosto grozna je. Ustvarjal bi jo lahko vsak."

Poleg tega je izjavil, da bi morali vse, ki le odpirajo usta ob glasbeni spremljavi, ustreliti. Nadaljeval je: "Ko postaviš skupino glasbenikov v sobo, je prisotna človeška duša, čarovnija. To se zdaj ne dogaja."

63-letni pevec je že večkrat izrazil tudi svoje negodovanje nad resničnostnimi televizijskimi programi. "Kdo za vraga je Kim Kardashian? Ena neumna, stara cipa od kdo ve kje," je izjavil. "Video je ubil glasbo. Resničnostna televizija je ubila talent."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.