Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Elvis Jackson presenetili Veliko Britanijo

Elvis Jackson
1/12
KURZ ROCK VIBE
Naši punk rokerji so na začetku oktobra prvič obiskali Otok in tam s samosvojim punk rockom pustili zelo dober prvi vtis.

Elvis Jackson, ki jim tudi dvajseturna vožnja do Velike Britanije ni vzela energije in volje do dokazovanja, so na sedmih nastopih po Veliki Britaniji uspeli prepričati pregovorno zahtevno otoško publiko. Najbolje so jih sprejeli na uvodnem koncertu v Dovru, nič slabše pa ni bilo niti v Londonu, Hastingsu, Southamptonu in drugod, kjer so se pojavili. Glede na to, da je šlo za promocijsko koncertno turnejo, je bil poudarek na promociji albuma Against The Gravity in s tem tudi singla Street 45, ki so ga poleg ostalih pesmi iz repertoarja marsikje že znali na pamet.

Naši punk rokerji so nastopali v manjših klubih in pubih, kjer so se, v primerjavi s Slovenijo, tesno povezali tudi s starejšo publiko. V prihodnje jih številni organizatorji že vabijo na poletne festivale in na še večjo in bolje promocijsko pospremljeno koncertno turnejo v letu 2012.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.