Magazin > Film & Glasba & TV
56 ogledov

Elvis Jackson snemali na 2.200 metrih

Elvis Jackson, Videospot This Time
1/6
Arhiv izvajalca
Punk rokerji Elvis Jackson so svoj novi videospot za pesem This Time posneli na 2.200 metrih nadmorske višine, kar je bil za njih najvišji oder, na katerem so kdajkoli nastopali.

Slovenska zasedba Elvis Jackson je po videospotih za pesmi Not Here To Pray, Wake me Up! in Street 45 z aktualnega albuma Against The Gravity zdaj posnela še videospot za singel This Time, ki je sicer za naše punk rokerje nekoliko neobičajna pesem, morda celo najbolj melodična v štirinajstih letih delovanja. Zanjo so prejeli dobre komentarje iz Velike Britanije oziroma od tamkajšnjih priznanih nacionalnih radijskih medijev (Kerrang!, Q, Total Rock, Planet Rock in BBC), zato so se odločili, da je čas, da za melodično, sproščeno in tako rekoč baladno pesem posnamejo videospot.

In ker se fantje radi prepustijo toku dogodkov, so se odločili, da ga bodo posneli na snegu na 2.200 metrih nadmorske višine na Kaninu nad Bovcem. Z drznim izzivom se je tokrat spopadel režiser Matej Mitruševski.

Skupina bo z videospotom tudi sklenila uradno promocijo albuma Against The Gravity.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.