Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Elvis Jackson v Kinu Šiška

1/31
Žurnal24 main
Bend, katerega nastop je vokalist Buda v intervjuju primerjal z delavskimi demonstracijami, je v sredo, 9. decembra, razprodal ljubljanski novopečeni urbani center kulture.

Njihov punk rock film se iz koncerta v koncert spreminja. Vsaj njihov sentimentalni, kot pravijo, zmeraj igra neko drugo zgodbo. Tokratni koncert je bil v smislu repertoarja malce drugačen, saj je bend sprejemal glasbene želje, tako da je bil to po svoje koncert za oboževalce.  

Starejšim komadom, kot so med drugim Hawaiian Club, Morning, You and I, je bend logično dodal tudi precej novih s plošče Against The Gravity. Zelo dober odziv so pustili Sweet Perfection, Wake up ter Not Here to Pray. Videospot slednjega se je ves čas vrtel tudi na ekranu v avli za šankom v zgornjem nadstropju Siške. Pri This Time so dobili glasbenega gosta, za katerega pa se ni dalo razbrati, kdo je natančno. Buda se pri tem komadu vokalno ni naprezal tako kot na studijskem posnetku, ampak je previdno ostajal v nizkih pevskih linijah.  

Njihov nastop je občasno spominjal na tiste iz časov Nirvane, ko je bilo na koncertih polno ljudi na odru, ki so se šli stage diving. Presenečenje tokrat je bilo to, da se je za podvig opogumilo tudi precej ženskih predstavnic. Soki je na koncu pozval ljudi, naj z njim igrajo bobne. Po dveh urah koncerta so spet potrdili tisto, kar čivkajo že sami ... da je smisel njihovih nastopov izključno zabava. Dobra zabava.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.