Magazin > Film & Glasba & TV
1 ogledov

Elvisi med svetovno punk elito

Elvis Jackson (Foto: Dejan Nikolić) Žurnal24 main
Elvis Jackson so v zadnjem letu izdali album Against the Gravity, koncertirali in navdušili občinstvo po Evropi, potegovali so se za MTV nagrado in nedavno izdali album na tujih trgih.

Slovenska zasedba Elvis Jackson, ki je 20. novembra izdala album Against The Gravity in se je nedavno potegovala za MTV-nagrado za najboljšo skupino s področja nekdanje Jugoslavije se te dni veseli prvih kritik o albumu. In fantje se imajo česa veseliti, saj so kritiki navdušeni nad albumom in ga s pohvalami že uvrščajo med najboljše punk albume zadnjega desetletja.

Elvis Jackson so s strani nemških in avstrijskih novinarjev prejeli prve zelo dobre recenzije albuma. Nekaj med njimi je nad albumom in skupino tako navdušenih, da uvrščajo album Against The Gravity med top 10 punk rock albumov zadnjih 10 let! Preseneča in razveseljuje dejstvo, da je to zapisal eden izmed najbolj vplivnih punk rock spletnih medijev v Nemčiji (In Your Face). Med drugim so skupino posebej predstavili na avstrijski, tudi v Nemčiji zelo gledani glasbeni TV postaji, GOTV.

In medtem ko se fantje ogrevajo za prihajajoči nastop, ki bo 9.decembra v CUK Kino Šiška, so skočili še v Sarajevo, kjer si bodo glasbeni oder delili s Superhiks in Kultur Shock na festivalu "Vrlo dobar festival".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.