Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Elvisi se vračajo na kraj zločina

Elvis Jackson Žiga Lovšin
Skupina Elvis Jackson se po uspešni prvi koncertni turneji po Veliki Britaniji marca prihodnje leto vrača na Otok. V drugem dejanju se najbolj veselijo nastopa v priznani koncertni dvorani Purple Turtle.

Elvis Jackson, ki so se po Veliki Britaniji potepali oktobra, se na mesto zločina vračajo marca 2012, najbolj odmeven koncert pa bodo odigrali 21. marca. Takrat bodo namreč nastopili v legendarni dvorani Purple Turtle v Londonu, kjer so zdaj nastopile številne znane britanske skupine, kot so The Datsuns, Tom Vek, Black Wire, Cage The Elephant, Art Brut, The Bishops in mnogi drugi.

Koncertna turneja po Veliki Britaniji bo tokrat potekala od 15. do 25. marca 2012, poleg Londona pa bodo nastopili tudi v Dovru, Leedsu, Basingstoku, Hastingsu, Huddersfieldu in še drugje po Angliji. Elvisom se tako počasi uresničujejo želje, da bi redno nastopali v Angliji in postali prepoznavna skupina na svetovni glasbeni sceni.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.