Magazin > Film & Glasba & TV
37756 ogledov

Ema 2022: Neverjeten odziv na našo pesem Disko, daroval bi nam svoj denar

ema 2022 Youtube
LPS bodo tega odziva zelo veseli.

YouTuber Pedro Rivas je pod drobnogled vzel pesmi, ki se bodo predstavile na letošnji Evroviziji v Italiji. Naša pesem Disko ga je navdušila. "Kaj je to? Všeč mi je. /.../ To je bilo čudovito," je bil vzhičen že po prvih enajstih sekundah. "So precej mladi in talentirani. Všeč mi je. Do sedaj je glasba čudovita. Všeč mi je, všeč, všeč! /.../ Poslušal sem pesem San Marina. Je ena od tistih, ki so mi najmanj všeč. Močno se razlikuje od slovenske pesmi. Zaljubljen se v to pesem," pravi Pedro, ki tudi meni, da si zaslužimo dodatno točko, ker je pesem v slovenščini. 

Pedro pa ni navdušen le nad pesmijo, ampak tudi skupino. Pravi, da želi slišati še več njihovih skladb in da so dokaz, da dober nastop ne potrebuje močnega make-upa ali kostumov, ki bi namigovali, da "so ti všeč nenavadne stvari". "Tako mladi so in delajo neverjetno glasbo. Kaj sem naredil narobe?" se je še pošalil in dodal: "Vzemite ves moj denar, Slovenija, vzemite ves moj denar in zapravite ga, kakor želite. Kupite si nove instrumente, kupite karkoli. Ta band in pesem sta tako kul. Tej skupini bom poslal svoj življenjepis, če bi morda potrebovali spremljevalni vokal."

Naši pesmi je od 10 točk namenil 8.5.

Komentarjev 2
  • Avatar Lenstiatta
    Lenstiatta 19:30 27.februar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Judith_Carter 10:23 27.februar 2022.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. Prvi mesec sem od Googla doma prejel 21.758 $, prejšnji mesec pa sem plačal 29.467 $ za 3-urni delovnik. To naredim ............ >>>>>>>>>> 𝑾𝒘𝒘.𝑱𝒐𝒃𝒛𝑪𝒂𝒓𝒕.𝑪𝒐𝒎