Magazin > Film & Glasba & TV
48 ogledov

Emi spletkari, ostalim nagajajo hormoni

Bar Facebook
Ta teden v Baru tekmujejo ženske proti moškim in Emi se je odločil, da bo dekletom pomagal do zmage. Katerim tekmovalcem v Baru pa nagajajo hormoni?

V tem tednu so Barovci razdeljeni na dve skupini – na moško in na žensko skupino. Ob koncu se bo videlo, kateri spol je bil uspešnejši v strežbi. Emi se je odločil, da bo raje kot svoji ekipi, pomagal dekletom, da bodo imele čim večji promet od prodaje.

Barovec Emi je v skladišču pridno osveževal svoj Facebook profil in po tiho prepričal Vito, da dekletom pomaga pri prometu. Joel je kmalu ugotovil kaj se dogaja in stanje razložil tudi ostalim tekmovalcem iz svoje ekipe. Prav zato je Črt Emiju »čestital« in mu povedal, da ima iz njegove strani do konca oddaje zagotovljene minuse.

Ob vsem tem spetkarnjenju pa se je v Baru dogajala prava mala mehiška nadaljevanka. Rene se je obremenjeval z dejstvom, da vsi vedo, da se je poljubljal s Suzano. Skrbi ga, ker se po Facebooku piše, da je prevaral punco, ki naj je niti ne bi imel. Nato se sekira, kaj bo s Suzano in njim, ko bosta prišla ven iz šova: »Dejstvo je, da imava zunaj šova vsak svoje življenje. Ne vem kaj bo, a upam, da bom zunaj s kakšno drugo punco.«

Ob tem pa je Damjan, ki je bil do zdaj vedno bolj v ozadju, priznal, da mu je Vita zelo privlačna: »Vito bi požgal!« Ob koncu zabave je na Vito očitno že pozabil, saj se je veselo objemal z eno od obiskovalk, ki mu je dovolila, da do potankosti pretipa njeno zadnjico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.