Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Eminem bo končno okreval

Eminem Žurnal24 main
Raper Eminem bo izdal nov studijski album, ki bo na prodajne police prispel 21. junija. Novi izdelek, ki nosi naslov Recovery, je drugi album, ki ga bo izdal v zadnjih dveh letih po večletnem premoru.

Eminem je preteklo leto izdal težko pričakovano ploščo Relapse, ki je označevala raperjevo vrnitev na glasbeno sceno. Album je v veliki meri izražal Eminemovo dolgoletno borbo z odvisnostjo od zdravil in žalovanje za dobrim prijateljem, DJ-em Proofom.

 

Drugi del padel v vodo

Ker je Relapse kmalu postal veliki hit, je 37-letni glasbenik sprva načrtoval, da bo posnel njegovo nadaljevanje, a ni šlo vse po načrtih.

 

"Lani sem takoj hotel posneti Relapse 2, zato smo se lotili snemanja novih pesmi. A z vsako novo skladbo se mi je ideja o nadaljevanju zdela vedno bolj nesmiselna. Ker je celotna glasba izpadla popolnoma drugače, smo se odločili tudi za drugačen naslov," je Eminem pojasnil nastanek Recoveryja.

 

Na novem albumu bomo lahko vnovič slišali številne Eminemove sodelavce, med drugim tudi DJ-a Khalila, Just Blazea, Jima Jonsina in Boi-1da.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.