Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Ena od kandidatk menda že ima fanta!

Damijan Smolak TV3
V oddaji Ljubezen na seniku postaja vse bolj vroče. Kot smo neuradno izvedli, ima ena od deklet, ki se poteguje za srce kmeta Damijana, fanta.

Pri kmetu Damijanu Smolaku je pestro. Po naših informacijah naj bi imela namreč ena od njegovih izbrank doma fanta. Po naših informacijah gre za Matejo, katere ljubezensko življenje je zelo zapleteno. Kot trdijo viri, se namreč še vedno ni osvobodila čustev do nekdanjega dolgoletnega partnerja, s katerim še ni dokončno pretrgala zveze.

Damijanu je svojo situacijo že razložila. Še slabše od njega pa naj bi novico sprejela Erika, ki se je v svetlolasca zaljubila do ušes. Erika naj bi tako zelo glasno razmišljala o potezi, ki bi jo moral kmet Damijan sprejeti – Matejo naj pošlje domov. Žal nam ni uspelo izvedeti, ali je njeno prošnjo uslišal. To bo sicer znano že ta četrtek, ko se bodo morali fantje od ene izmed svojih deklet posloviti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.