Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

Energičnost šova reševal Buda

Elvis Jackson v Križankah
1/58
Žurnal24 main
Elvis Jackson so sinoči na koncertu v solidno napolnjenih Križankah in njihovi okolici svojim prijateljem postregli z več kot 30 komadi iz svoje glasbene kariere.

Kot se za šov Elvis Jacksonov spodobi, na koncertu ni manjkalo stage divinga (tega bi bilo najbrž še veliko več, če redarji pred odrom nad norijo ne bi bili najbolj navdušeni), plezalskih podvigov bobnarja Marka Soršaka - Sokija, konfetkov, medvedkov, napihnjenih žog, blazin in drugih pripomočkov za plažo ter kakopak akrobacij frontmana Davida Kovšce - Bude. Ta je ves čas spodbujal in komuniciral z občinstvom, kar se je izkazalo za odlično potezo. Energičnost šova je namreč kljub udarnemu začetku s skupino bobnarjev in komadom Wake Me up, ki sta ga nadaljevala Running in Dreams, zaradi predolgih premorov med pesmimi in izmenjavo nastopajočih na odru (med drugimi je pesmi Dry Your Tears, Street 45 in Smoke the Herb odpel Akademski pevski zbor Univerze na Primorskem, zasedba Ana Pupedan oziroma Ante Upedanten pa je naredila folk različico komada Loser) nekoliko upadala.

Za konec skejterji
V rokenrol maniri, ki je že na začetku koncerta zahtevala kitaro Boštjana Beltrama - Berta, so Elvisi končali z Not Here to Pray, Against the Gravity in The Burned Out Flame, na odru pa so se jim s svojimi akrobacijami pridružili tudi skejterji.

Enega od vidnejših domačih bendov, ki zna očitno še vedno poskrbeti za dober žur, boste lahko letos ujeli tudi na dveh večjih glasbenih festivalih v okolici Slovenije – madžarskem Szigetu in hrvaškem Inmusicu.

Več o dogajanju si oglejte v priloženi fotogaleriji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.