Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Erik nima odgovora

Žurnal24 main
Pevec, maneken in še marsikaj, Erik Ferfolja, je posnel spot za svojo najnovejšo pesem Brez odgovora.

Gre za rock balado, v kateri se simpatični Primorec sprašuje, ali se izplača načrtovati daljno prihodnost, glede na to, da nam komaj uspe slediti vsakdanjemu življenju. Tudi spot je nekaj posebnega.

"Spot smo snemali na dveh lokacijah, v ljubljanskem hotelu Antiq in na italijanskem dvorcu Castello di Spessa, ki se nahaja v pokrajini Friuli Venezia Giulia. Zgodbo z nekaterimi znanimi Slovenci sem posnel pri nas, v Italiji pa so nastali posnetki, kako zgodbo pripovedujem," nam je razkril Erik, ki je še posebej ponosen na posnetke iz Italije, saj gre za dvorec, kjer se srečujejo velikani svetovnega gospodarstva in politike ter podpisujejo vrtoglavo drage pogodbe.

"V te prostore ne pride vsakdo, saj je njihov najem zelo drag. Zato smo bili pri snemanju zelo previdni, saj so prostori bogati z dragimi umetninami in pohištvom iz prejšnjih stoletij. Enkrat je skoraj prišlo do nezgode, ko je režiserka spota, sicer pa tudi pevka, Apolonia z roko, na kateri je bila kamera, skoraj razbila eno od dragocenih vaz," je še razkril glasbenik.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.