Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Erika ga ne bo spustila iz rok

Erika Mubi TV3
Eriki Mubi se je izpolnila želja – Damijan Smolak je izbral njo. V prihodnje pa upa na skupno prihodnost.

Ste pričakovali, da vas bo izbral?
Želja je bila tako velika, da sploh nisem vedela, kaj pričakovati (smeh). Mislim, da v tistem trenutku sploh nisem hotela razmišljati, ali me bo izbral ali ne, sem si pa to res zelo želela.

Kaj ste občutili, ko je povedal, da vas je izbral?
Potrebovala sem nekaj časa, da sem dojela (smeh), nekaj sekund sem bila kar v šoku. Šele ko se je usedel poleg mene na klopco in me objel, sem se zavedala, da se je odločil zame.

S čim mislite, da ste ga prepričali?
Mislim, da z iskrenostjo in s tem, da sem jaz jaz. Da nisem igrala nobenih igric in bila ves čas to, kar sem. Ne vem, z mojo simpatičnostjo, kajne (smeh).

Kakšno je vaše mnenje o Mateji?
Mateja je zelo v redu punca, energična, simpatična in pripravljena na zabavo. Res je fajn. Presenetila me je mogoče samo na začetku, ker sem pričakovala, da bomo v oddaji same samske punce ... Ampak to je njena stvar, da ima doma fanta.

Ste imeli kdaj občutek, da bo zmagala ona?
Ja. Tisti večer, ko je bila Mojca izločena, sem bila kar prepričana, da bo izbral njo. Mislila sem, da ga ona bolj zanima kot jaz. In šele zadnji dan sem dobila upanje, da bo le izbral mene.

Kaj pričakujete od prihodnosti z Damjanom?
Vse najlepše, vse, kar se da (smeh). Pričakujem eno lepo izpolnitev sanj. Do zdaj me je vedno pozitivno presenetil in ga ne spustim iz rok (smeh).

Kakšna je bila za vas ta izkušnja?
Sprva sploh nisem vedela, v kaj se podajam. Potem pa se je izkazalo, da je ta šov res nekaj pozitivnega in mi je prinesel nepozabno izkušnjo, ki bi jo definitivno ponovila še enkrat.

Kaj je bilo v času snemanja najtežje?
Najtežje mi ga je bilo gledati z drugimi dekleti, čeprav nisem ljubosumna. Ampak najtežja je bila misel, da na koncu ne bo z mano, da bo izbral drugo.

Vprašali ste ga, ali verjame v usodo. Verjamete vi?
Verjamem, da če sta si dva namenjena, da se bosta prej ali slej našla. Ja, verjamem.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.