Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Estelle v Šiški očarala s svojo karizmo

Estelle očarala s svojo karizmo
1/10
Foto: Saša Despot
Sinoči je v Kinu Šiška z grammyjem nagrajena britanska pevka Estelle občinstvo navdušila z neverjetno karizmo, ki je spremljala moderni pop s pridihom različnih plesnih žanrov.

Dvaintridesetletna r&b/soul pevka Estelle je ob svojem prvem obisku Slovenije v okviru turneje All of Me zavzela oder Kina Šiške s petčlansko spremljevalno ekipo, ki je že po prvih dveh skladbah pokazala, da ne gre za intimen, umirjen r&b/soul koncert, kakršnega je pričakovala večina obiskovalcev, ampak z energijo nabito urbano diskoidno karibsko fešto, ki je razplesala občinstvo. Ob kar nekaj disko, pop in house klasikah, kot so Blame It on Boogie, Hey Hey, Is This Love, so predstavili izbrane skladbe z novega albuma, v malo drugačnih, koncertnih aranžmajih pa smo lahko spoznali tudi pevkine velike radijske hite, kot so One Love, Come Over, Thank You, Substitue for Love, Freak, Fall in Love, Wait a Minute in American Boy. Ravno slednji je obiskovalce dobesedno obnorel, Estelle pa je ob tem hitu pripomnila: "Poglejte, štiri leta sem pela to veselo pesem. Ampak nisem vsak dan srečna. Dajte no, ženska sem. Imam PMS in dneve, ko me v poslu kdo povsem razpi***, zato poznam tudi drugačne ritme." Energetsko nabita dobra ura na trenutke neverjetno čustvenega nastopa je tako v večini obiskovalcev pustila močan pečat male temnopolte pevke, ki s svojo aktualno turnejo dokazuje, da je sposobna preseči lastne hite.

Simpatična pevka je sicer v Ljubljani pristala že v torek, si ogledala staro mestno jedro in sočni zahod s terase legendarnega Nebotičnika ter okušala lokalno hrano.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.