Magazin > Film & Glasba & TV
5449 ogledov

Eva Boto: Brez tablet ne gre ...

eva boto Matjaž Kosmač
Kakšna smola!

Simpatična pevka Eva Boto res nima sreče z zobmi. Le dva dni pred koncertom so ji morali nujno izruvati modrostni zob, ki ji je povzročal velike težave. To sicer niso Evine prve težave z zobmi. Lansko leto decembra je namreč zaradi zapleta po operaciji modrostnih zob na vrhuncu koncertne sezone pristala celo v bolnišnici, kjer je preživela silvestrovo. "Pevci smo navajeni, da je treba kdaj na odru tudi malo stisniti zobe in odpeti koncert tudi z vročino in v bolečinah. Seveda brez protibolečinskih tablet ne gre. Tako da sem po obeh posegih vzela kar nekaj tablet, da sem sploh lahko odprla usta ... Ko sem na odru, deluje adrenalin, publika mi da energijo, zato sploh ne opazim, kako zelo me boli. Včasih še sama ne morem verjeti, kako mi je uspelo koncert speljati. Čeprav se po takem koncertu res izmučena in v bolečinah, pa zadovoljna publika odtehta vse," je Eva dejala za naš medij.

Kljub težavam pa lepotica še ni izgubila smisla za humor. "Čeprav modrost očitno hoče na vsak način iz mene, koncerti bodo!" Že to pomlad pripravlja turnejo ob svoji 11. obletnici, v kateri bo obiskala še tiste kraje, ki jih je izpustila ob deseti. Pripravlja pa tudi kup novosti in tudi priredbe svojih starejših uspešnic Na kožo pisana in Naj vedo.

 

 

Komentarjev 1
  • Boschtjan Zupanchich 07:35 23.marec 2023.

    A ji na koncu priimka manjka "x" ? Zakaj pa modrostnega zoba ni pustila notri ? Jaz jih imam še vse notri, in mi zelo - zelo prav pridejo ko jem .