Magazin > Film & Glasba & TV
111 ogledov

Eva Moškon v skupini E. V. A.

E. V. A. ali Electric Venom Agency. (Foto: Janez Pelko/ Dallas)
1/2
Žurnal24 main
Solo pevka Eva Moškon bo odslej delovala znotraj skupine E. V. A., s katerimi predstavlja skladbo Pridi greva-a?. Pesem hkrati napoveduje debitantski album, ki naj bi izšel prihodnjo pomlad.

E. V. A. ali Electric Venom Agency je po njihovih besedah sinonim  za neposreden vnos čiste energije. Za imenom pa se skriva pet glasbenikov, nekaterih bolj, drugih manj znanih slovenski javnosti. Vlogo vokalistke je prevzela Eva Moškon, ki se je širši javnosti prvič predstavila v duetu z Janom Plestenjakom in skladbo 'Iz pekla do raja'.

Kasneje je sodelovala z duom Črnobelo, ki ga sestavljata Andrej Pekarovič in Luka Vehar. Skupaj so ustvarili pesem Ljubim se, s katero so tekmovali na Emi leta 2007. Kasneje so spoznali, da jih družijo podobni nazori. Trojici sta se pridružila še basist Piero Malkoč, klaviaturist Mitja Kavčič in bobnar Gašper Peršl. Danes ustvarjajo pod skupnim imenom E. V. A.

Njihova glasba, ki naj bi bila v osnovi pop, je podkrepljena z elementi housa in funka. Trenutno v studiu končujejo album, ki bo luč dneva ugledal februarja, medtem pa nam v posluh ponujajo singel 'Pridi greva-a?'. Skladbi lahko prisluhnete v priloženem posnetku. ( Vir: youtube)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.