Magazin > Film & Glasba & TV
9 ogledov

Eva: "Že včeraj je šlo zares"

Eva Boto Andres Putting (EBU)
Pogovarjali smo se z Evo Boto, ki jo danes čaka veliki večer, ko se bo na drugem polfinalnem izboru borila za svoje mesto v finalu.

Nocoj se bo na drugem polfinalnem večeru izbora Pesem Evrovizije v Bakuju s skladbo Verjamem pod zaporedno številko devet predstavila naša predstavnica Eva Boto, ki pa pred nastopom, kot pravi, nima nobene treme. "Ko sem se pogovarjala z drugimi izvajalci, so bili veliko bolj živčni in vsi me sprašujejo, kako sem lahko tako sproščena. Ker smo se toliko pripravljale, ne vem, zakaj bi imele tremo. Saj je malo tiste nervoze, ko komaj čakaš na nastop, ne pa zato, ker bi razmišljala o tem, da bi lahko šlo kaj narobe," nam je zaupala 16-letna Eva ter dodala, da se sicer za nocojšnji nastop, na katerega, kot pravi, že komaj čaka, ne bo nič kaj posebej pripravljala, "bom pa mogoče pred nastopom vseeno potrebovala nekaj minut zase, da bom v tišini poiskala notranji mir".

Mlada, šele 16-letna pevka se je danes, kot nam je priznala, dobro naspala, saj jo pred večernim nastopom čaka še ena generalka. "Včeraj sem sicer že nastopala pred žirijo iz vseh držav, ki so ocenjevale nastop, tako da je šlo že včeraj čisto zares, in moram priznati, da je bilo genialno. Če bo šlo tudi danes tako kot včeraj, bo res zelo super," je prepričana. Eva glede vstopa v sobotni finale tako ostaja optimistična: "Po eni strani bi bila razočarana, če nam ne bi uspelo, a mislim, da smo že dovolj naredili, danes pa se bom res potrudila po svojih najboljših močeh. Če nam ne uspe, nam pa ne uspe."

Kdo pa so njeni favoriti? Evi sta bili na začetku najbolj všeč predstavnici Švedske in Danske, "zdaj pa mi je zelo všeč Estonija pa tudi Litva in Nemčija, ki pa je tako ali tako že v finalu."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.