Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

"Evi dan ne bo najbolj naklonjen"

Eva Boto Katja Kodba mediaspeed.net
Numerologinjo Lili Sorum smo vprašali, ali so Evi Boto 24. maja, ko bo nastopila v polfinalu Evrovizije, številke naklonjene.

Eva Boto bo nastopila v drugem polfinalnem večeru, ki bo 24. maja, in sicer kot deveta. Ker naj bi datumi, številke vplivale na naše življenje in uspeh, smo numerologinjo Lili Sorum vprašali, ali bo polfinalni dan naši Evi naklonjen.

"Eva se nahaja v osebnem letu pod vplivom števila 9, ki je obdobje žetve – torej čas, ko semena dela in truda obrodijo sadove. Ta dan bo čustven. Težje se bo zbrala in obdržala pozornost, kot bi jo sicer. Tudi dogajanje bo doživljala bolj intenzivno. Vsekakor to zanjo ne bo najboljši dan, kar pa zaradi močnega vpliva 9, ki načeloma nosi uspeh, ni nujno največja ovira," pravi Sorumova in dodaja: "Pomembno je, da ohrani živce. Čaka jo mesec sprememb, ki vsekakor prinaša tudi stres."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.