Magazin > Film & Glasba & TV
16748 ogledov

Exatlon: Jan Klobasa se je jezil nad sotekmovalko, Teja ga je morala miriti

exatlon 2022
1/3
Planet TV
Visok poraz Jadrana.

V drugi oddaji sta se ekipi Jadran in Triglav borili za "prednost". Poligon je bil izjemno zahteven in tisti tekmovalci, ki imajo težave z ravnotežjem, so se zelo namučili. 

V teh zadnjih dneh se je najbolje izkazal Jan Klobasa, ki ga doslej še nihče ni premagal. Manj uspešna pa je bila njegova sotekmovalka Anamarija, ki je dan prej izgubila vse nočne tekme in tudi svoj prvi dvoboj na drugem poligonu. Lepotica je bila vidno razočarana in je po porazu zajokala. Teja, ki ne sme tekmovati, ker si je poškodovala koleno, jo je tolažila, da je bila blizu zmage. Položila ji je na srce, naj med tekmo ne gleda okoli sebe in se osredotoča le na naloge. Enako ji je svetoval tudi Jan, ki je poudaril tudi to, da ga ni poslušala, ko ji je prigovarjal, naj ne hodi po vsako palico posebej, ampak pobere vse, da se s tekom ne bi še dodatno utrudila. Govoril je glasno, zato mu je Teja rekla, naj se izraža bolj mirno. 

Kakor koli že, Anamarija je včeraj le zabeležila zmago, za katero je povedala, da ji je dala dodatno motivacijo.

Prednost so si na koncu priborili rdeči. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.