Magazin > Film & Glasba & TV
23654 ogledov

Exatlon: Pred kamero nasmehi, v zakulisju pa …

exatlon Planet TV
Slovenijo čaka še ena pomembna tekma.

Pred nekaj dnevi so slovenski gladiatorji Exatlona na mednarodni tekmi premagali visoko favorizirane Mehičane, in sicer s 7 proti 10!

Naši nasprotniki so poligon zapustili z dolgimi nosovi. Poraz je bolel, saj Mehika šov snema že šest let, nekateri tekmovalci pa so se zanj pripravljali tudi leta. Popularnost oddaje se lahko v tej državi primerja s popularnostjo nogometa.

Jutri bo na Planet TV na sporedu povratna tekma, tokrat bodo najpomembnejši del poligona, igro v spretnosti, izbirali Mehičani.

"Morda najpomembnejši del Exatlona je ravno mednarodna tekma z Mehiko. Mehika v Exatlonu velja za najmočnejšo, najbolj izkušeno državo in ravno zato je mednarodna tekma poseben trenutek, ko se naši tekmovalci preizkusijo proti izjemnim nasprotnikom, kjer vsaka točka šteje. Lahko verjamete, da je občutek neopisljiv. Zanos in adrenalin sta na višku," je za Žurnal24 povedal izvršni producent šova Darej Šömen in za naš medij opisal, kaj se med tako tekmo dogaja v zakulisju: "Skozi zelo podoben proces gremo tudi ljudje iz ozadja Exatlona. Priprava na vsako mednarodno tekmo se prične s protokolarnim srečanjem mehiške in slovenske delegacije, prijateljsko izmenjavo mnenja in nato v nadaljevanju izbora poligona ter zaključka. Po zmagi ene od reprezentanc si čestitamo in se pozdravimo do naslednjič. A med tekmo - med tekmo smo pa na različnih bregovih. Vsak navija za svoje. Borba je na prvem mestu, komunikacije ni! Pa vendar, športno obnašanje ostaja, pa če tudi bi si v trenutku adrenalina, ko ena ali druga ekipa zmaguje, najraje zapodili v lase. Po tekmi ostajamo prijatelji, med tekmo smo pa nasprotniki!"

Šömen je za konec še povedal, da bodo ne glede na razplet ponosni na naše tekmovalce, saj tako kot lani, tudi letos "dajejo vse od sebe in se borijo kot zmaji".
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.