Magazin > Film & Glasba & TV
15588 ogledov

Exatlon: Tekmovalka bridko zajokala, ko jo je Jure Košir to vprašal

katrin Planet TV
Premagala so jo čustva.

Triglav je visoko zmagal še na drugi tekmi za obstoj, kar pomeni, da se bo moral Jadran tudi ta teden posloviti od člana, tokrat so na vrsti ženske. Na poligonu se bosta spopadli Pika, ki je bila ta teden statistično najslabša tekmovalka, in Katrin.

Še preden je vedel, da se bo morala za obstoj boriti svetlolasa Keti, jo je voditelj Jure Košir vprašal: "Nocoj si šla samo enkrat na poligon, prej si imela 'pavzo' zaradi poškodbe. Tole te je zdelalo. Videl sem, da si čustveno v nekem čudnem stanju. Kaj se dogaja?" Mladenka je bila vidno žalostna. "Res je. Vse skupaj je bilo tako ... imela sem malo nesreče. Tako pač je." Košir je vztrajal ... "Kako se počutiš? Vidiš tudi sebe v izločitvenem dvoboju?" 

Po zadnjem vprašanju Katrin ni mogla več zadržati solz. Potolažiti jo je poskusila Andreja, ki ji je svetovala, naj zadiha in reče, da trenutno težko zbere besede. "Težko je, ker se bom morala soočiti z dobro prijateljico in bo morala ena od naju domov," je svetlolaski, ki se je zasmilila celo rdečim, ki so jo nagradili z aplavzom, na koncu še uspelo povedati. 

 

Komentarjev 2
  • Ender3 15:15 14.oktober 2022.

    Teater maloumja, tokrat po scenariju Planet tv. Jok je, samo del patetike za naivne.

  • wolfenstein 09:43 14.oktober 2022.

    Irena za vsak takšen članek bi ti morali krepko odbiti od honorarja, urednik si pa ne bi smel dovoliti, da takšno s kavča napisano skrpucalo brez vsebine uzre luč dneva.