Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

"Fajn mi je, da mi posveča več pozornosti"

katja PlanetTV
Ilka meni, da je Katja Juretova ljubljenka.

Kot nam je izdal vir, je v šovu Ljubezen na deželi vedno več ljubosumja. Pri nekaterih dekletih so se namreč pojavila globlja čustva, zato postaja boj za Juretovo srce vse srditejši, vedno več je tudi opravljanja.

Med najglasnejšimi so Ilka, Katja in Magdalena. Zadnja je že prejšnji teden pokazala zobe, ko se je z ostrim jezikom lotila Irmine pridnosti. S svojim nerganjem je tudi tokrat nadaljevala in negodovala nad Juretovo odločitvijo, komu bo dal venček za zaščito.

Ilka in Katja pa sta se zavlekli v kot in se pogovarjali, kdo bo moral zapustiti hišo. Ilka je prepričana, da je Katja na varnem, saj je opazila, kako sta si z Juretom naklonjena. Katja je najprej rekla, da ni edina, ki se ji Jure posveča, a jo je Ilka opomnila, da edino njo žgečka. "Fajn mi je, da mi Jure posveča več pozornosti, ker se mi zdi res fajn fant. Všeč mi je," je o Juretu povedala Katja, ki se je na Ilkine besede le zaljubljeno muzala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.