Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Fantasia bojkotirala grammyje

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Fantasia Barrino, ki je leta 2004 zmagala na šovu Ameriški idol, je bojkotirala letošnjo podelitev grammyjev, čeprav je osvojila nagrado za najboljši ženski vokalni nastop.

Fantasia je letošnjo podelitev grammyjev gledala iz domačega naslanjača. Za to se je odločila po tem, ko je organizatorji niso povabili, da bi skupaj z Jennifer Hudson, Christino Aguilero, Florence Welch, Yolando Adams in Martino McBride zapela Arethi Franklin v čast.

 

Da je zaradi tega močno užaljena, je priznala tudi v neki pogovorni oddaji, dan po podelitvi. "Sinoči so pele v čast moji vzornici Arethi Franklin. Nemogoče, da bi samo sedela tam in gledala, kako ji pojejo. Ne bi se mogla zadrževati, da tudi sama ne bi skočila na oder in zgrabila mikrofon. Tudi jaz bi morala stati na odru z njimi, ampak ker me niso povabili, sem se odločila, da bom pač ostala doma."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.