Magazin > Film & Glasba & TV
27 ogledov

Feministka zahteva bojkot Katy Perry

Katy Perry Youtube
Novi videospot pevke Katy Perry je sprožil ogorčenje feministke Naomi Wolf, ki poziva k njegovemu bojkotu.

Feministka Naomi Wolf, ki se je znašla v medijih po aretaciji zaradi oktobrskih protestov na Wall Streetu, se je sedaj spravila nad ameriško pevko Katy Perry. Zmotil jo je namreč njen novi videospot za pesem Part Of Me, ki naj bi bil po njenem mnenju popolna propaganda ameriških marincev. "Resnično bi rada vedela, ali so ji za to plačali. To je sramota," je zapisala na svojem Facebook profilu ter pozvala: "Predlagam bojkot pevke, ki mi je bila resnično všeč, če ste tako jezni kot jaz zaradi te glorifikacije nasilja."

Spomnimo, v videospotu se Katy po razpadu zveze z nezvestim fantom pridruži marincem. Pevka sicer ni povedala, ali je za videospot dobila kakšen prispevek od vojske, vendar je pojasnila, da je marince izbrala zato, ker najboljše predstavljajo tisto, kar je želela prikazati. "So utelešenje moči. Tri dni sem preživela kot lažni marinec, kar je bilo zelo težko," je še dodala.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.