Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Fergie zapušča Black Eyed Peas?

Skupina bo po Evropi nastopala od 12. julija, potem pa se vračajo nazaj v Amerik Žurnal24 main
Seksi pevka Fergie naj bi zaradi spora z vodilnim članom Will.i.Amom zapustila skupino Black Eyed Peas. Zvezdnica se hoče posvetiti solo karieri, poleg tega pa si obupno želi imeti otroka.

Fergie naj bi že dlje časa razmišljala o solo karieri, poleg tega pa si z možem Joshom Duhamelom želita spočeti otroka. Ravno zaradi tega je 35-letna pevka članom skupine dejala, da se prihodnje leto ne misli udeležiti turneje, saj jih zapušča.

 

"Fergie si resnično želi izstopiti iz skupine, saj se odnos z Will.i.Amom vse bolj krha. Z njim pa nima problemov le Fergie, temveč tudi ostali člani skupine," je razkril neimenovani vir in dodal, da je vodilni član poln samega sebe ter da ga je zelo težko prenašati.

 

"Vse, kar si želi, je, da se oddalji od vsega skupaj. Hoče mirno življenje, z Joshom si že dlje časa želita ustvariti družino, zato se bo posvetila predvsem temu in solo karieri."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.