Magazin > Film & Glasba & TV
5929 ogledov

Uf! Na to se pripravite na letošnjem festivalu Pivo in cvetje

Pivo in cvetje mediaspeed
Prišlo je do spremembe. Nekateri oboževalci festivala ne bodo navdušeni …

Letošnji festival Piva in cvetja bo zaživel že v 53. ponovitvi. Je legendarni festival, za katerega do zdaj ni bilo treba plačevati vstopnine. Lansko leto so se uvedli simbolično vstopnino, ki je znašala skromna 2 evra, letos pa je prišlo do malce večje spremembe. Letošnja polna cena znaša kar 15 evrov. Sicer so jih od začetka maja prodajali tudi po ugodnejših cenah, a se zdaj se je ta čas že iztekel. 

Edina ugodnost, ki jo letos ponujajo je sistem 'plačaš pet vstopnic, dobiš jih pest' in družinski paket, kjer ima mladoletnik do 16. leta starosti v spremstvu starša oziroma staršev vstop prost.

"Vstopnina je v primerjavi z drugimi tovrstnimi festivali še vedno izjemno ugodna, saj bi samo za en koncert katerega koli izvajalca plačali vstopnico po višji ceni. Tako pa obiskovalec za enodnevno vstopnico lahko vidi po 4 koncerte na štirih odrih, torej 16 glasbenih predstav," nam je pojasnila predstavnica za odnose z javnostmi festivala in dodala: "Organizator festivala Pivovarna Laško Union vsa leta vlaga pomembna sredstva v razvoj tega tradicionalnega glasbenega dogodka, ki ga ohranja v Laškem. Festival raste in se razvija, vstopnina pa bo namenjena nadaljnji uveljavitvi tega dogodka na regionalni ravni. Število nastopajočih vsako leto niha, prav tako pa ima vsak izvajalec svojo vrednost."

Festival Pivo in cvetje letos poteka med 13. in 16. julijem.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.