Magazin > Film & Glasba & TV
9 ogledov

Film posnet le z iPhonom

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Scenarist in režiser Adam Green je posnel film, ki ni nastal po standardni poti.

Naslov 70-minutnega filma, ki je v celoti posnet s telefonom iPhone, je The Wrong Ferrari. Scenarij zanj je napisal Adam Green, ki se je podpisal tudi pod režijo, v filmu pa tudi zaigra.

Film je že na voljo na spletu, govori pa o tem, kako se lahko znajdemo tudi brez vsake opreme. Mobilni telefon je bil namreč edini, ki so ga pri komediji uporabili.

Poleg avtorja film prikazuje tudi druge zvezde, kot so Macaulay Culkin, Devendra Banhart, Alia Shawkat, Dev Hynes, Har Mar Superstar, Jack Dishel in drugi.

"Začelo se je takrat, ko sem potoval, pri sebi pa imel le iPhone z videokamero. Bili smo v italijanski Bologni in začeli snemati smešne posnetke. Dobil sem idejo za film, tako da sem začel pisati scenarij. Igralci do zadnjega niso vedeli, kaj nameravam,"
je povedal Green. Med posnetki igralec Culkin celo zapoje z režiserjem.

"Pozivam ljudi, da si film naložijo s spleta, prenesejo na televizijo in ugasnejo luči. Ne gre za posnetek na YouTubu, glejte ga kot film," je še dodal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.