Magazin > Film & Glasba & TV
16 ogledov

Film si bo ogledal ...

1/8
Žurnal24 main
Izžrebali smo nagrajenca, ki je pravilno odgovoril na vprašanja in si bo ogledal film Pisma Juliji.

Pri žrebu je imela srečo bralka Katarina Š., ki za pravilne odgovore prejme dve vstopnici za ogled filma v Planetu Tuš. Čestitke!

V zavihku si oglejte utrinke s snemanja filma.

Film govori o mladi Američanki Sophie, ki pride v Verono, mesto, v katerem je rojena Julija – slavni lik iz še bolj slavnega dela Romeo in Julija. Sophie se kmalu pridruži skupini prostovoljcev, ki se odloči odgovarjati na pisma Juliji, v katerih iščejo ljubezenske nasvete. Sophiejin odgovor na pismo iz davnega leta 1951 navduši njegovo avtorico, da po mnogih letih odpotuje v Italijo z namenom najti davno izgubljeno ljubezen. Ta prihod povzroči niz neverjetnih dogajanj, v katerih bo vsak od likov spoznal pravi pomen besede ljubezen in doživel trenutke, o katerih nikoli niso niti sanjali.

Glavne vloge v filmu igrajo Amanda Seyfried, Christopher Egan, Gael García Bernal, Vanessa Redgrave in Franco Nero. Film je režiral Gary Winick, scenarija pa sta se lotila Jose Rivera in Tim Sullivan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.