Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Flamie s prvencem Vse kar vidim

Flamie se je predstavil tudi na finalnem izboru za Miss Universe. Žurnal24 main
Flamie je v Orto baru predstavil svoj prvi samostojni album z naslovom "Vse kar vidm", na katerem je kar 16 skladb. Ob njem sta nastopila tudi Cazzafura in Zlatan Čordič - Zlatko.

Novi single "Moj cajt" je že na radijskih postajah, Flamie pa ga je predstavil tudi v finalu izbora za Miss Universe. "Vse kar vidim" je zelo dovršen album in se kot celota odlikuje po izjemnih podlagah, ki so delo smetane žanrskih producentov Slovenije in Hrvaške. Na plošči najdete kar nekaj gostov, kot na primer Eda Maajka (Egotrip), Zlatka (Spomnem se), Chorchyp – Kocka (Padci in vzponi), General Woo (Vse kar vidm), Steffy (Vedno bl opažam), Tjaša Založnik, Anže Kacafura in Dennis. Album je zato nemogoče opisati z nekaj stavki, temveč terja slušno pozornost, ki mu pripada.

Mogočna ekipa, ki je vklesala zvočni zapis je poskrbela za glasbeno raznolikost in barvitost. Vsak član te ekipe, vsak izvajalec, vsak glasbenik je poskrbel za svoj lasten podpis, hkrati pa je producentom uspelo obdržati rdečo nit. "Vse kar vidm" premore tako kitarske vložke, ob katerih bi si polomil prste marsikateri visoko izobraženi kitarist, do elektronskih vložkov in podlag, skladbe pa med sabo veže in nadgrajuje neuničljiva Flamiejeva lirika. Producentsko ekipo sestavljajo Tamir Gostiša - Mistik, Anže Kacafura - Cazzafura, Vladimir Kosović - Doša, Hrvoje Marjanović - Sett in Jaka Birsa - Guru. Zadnjo besedo pa sta v vlogi izvršnih producentov imela Flamie in Mistik. Posneta in miksana je bila v studiu PressPlay in Jam. Za odličen mastering pa so poskrbeli v enem najboljših studiev tega dela Evrope, Fabrika 13.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.