Magazin > Film & Glasba & TV
34 ogledov

Franz Ferdinand na INmusicu z novimi komadi

Franz Ferdinand Arhiv organizatorja
Škotski koncertni prvoligaši Franz Ferdinand na festivalu INmusic v Zagrebu konec junija obljubljajo premierno predstavitev svojih novih skladb.

Že vse od najave nastopa skupine Franz Ferdinand na 7. festivalu INmusic, ki bo med 28. in 30. junijem potekal ob zagrebškem jezeru Jarun, se je ugibalo, zdaj pa so tudi uradno potrdili – na festivalu bodo premierno predstavili nove skladbe s prihajajočega četrtega studijskega albuma. Skupina je doslej izdala tri velike plošče – Franz Ferdinand leta 2004, You Could Have It So Much Better leta 2005 in Tonight: Franz Ferdinand leta 2009. Vse tri so požele veliko navdušenje tako med kritiki in mediji kot tudi pri množicah ljubiteljev modernega rocka, ki so skupino popeljale med najbolj vroče koncertne in festivalske atrakcije zadnjih let.

Doslej so svoj nastop na tem znanem hrvaškem glasbenem festivalu potrdili tudi The Cranberries, Mando Diao, Plan B, Gogol Bordelo, Gorillaz Sound System, Retro Stefson, General Elektriks, Iness Mezel, Tamikrest in še kup drugih skupin.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.