Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Gaga 20 ton pretežka

Lady Gaga bo 5. novembra nastopila v Zagrebu. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Koncerti v Stožicah. Obstaja možnost, da Lady Gaga nastopi tudi v Ljubljani, a je za zdaj pretežka.

K nam so začeli hoditi menedžerji iz tujine (Londona, Dunaja in Bremna), ki ponujajo koncertne šove velikih zvezd, med njimi je tudi Lady Gaga. Poudarjam, da gre za pogovarjanja in ne dogovarjanja,” nam je povedal Roman Jakič, direktor Zavoda Tivoli.

Na strop dvorane bi radi obesili 50 ton opreme, v Stožicah pa je maksimum 30.
Roman Jakič

50 ton opreme je preveč
Jakič dodaja, da je ena od težav, na katere so naleteli med pogovori o koncertu Lady Gaga na Stožicah, njena težka oprema. Na strop dvorane bi namreč menedžment rad obesil 50 ton opreme, v Stožicah pa je maksimalna teža 30 ton. “To pa nikakor ne pomeni, da bi bila neprimerna dvorana, saj je ena izmed boljših na svetu. Če se nam bo uspelo dogovoriti za koncert, bomo to težavo že rešili – gre za stvar dogovora in prilagoditev,” je pojasnil Jakič.

 

Zanimalo nas je tudi, kako je s koncertom Leonarda Cohena, saj je ta v fazi dogovarjanja. Cohenov menedžment naj bi zdaj iskal primeren datum. Po naših informacijah gre za 12. oktober, na kar je Jakič odgovoril z “Dobro ste slišali.”

Kdo bo torej delal Cohena?
Ker ima po naših informacijah dogovor za koncert Leonarda Cohena v Ljubljani tudi drugi slovenski organizator Mladen Patajac, smo ga poklicali za pojasnilo, a zadeve ni hotel komentirati.

Upamo, da koncert Leonarda Cohena v Ljubljani vseeno bo – ne glede na to, kdo ga bo organiziral.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.