Magazin > Film & Glasba & TV
14 ogledov

Gaga blestela z osmimi kipci

mtv video music awards
1/15
Žurnal24 main
Sinoči je na podelitvi nagrad MTV Video Music Awards nedvomno blestela Lady Gaga, ki je pometla s konkurenco in domov odnesla zavidanja vrednih osem kipcev.

Ameriške medije je preplavila norija s podelitve nagrad MTV Video Music Awards, kjer je Lady Gaga sinoči prejela osem nagrad od rekordnih 13 nominacij.

Največkrat nagrajen je njen video za pesem Bad Romance, in sicer v sedmih kategorijah – za najboljši ženski video, najboljši pop video, najboljši dance video, najboljšo koreografijo, najboljšo režijo, montažo in za video leta. Za video Telephone, ki ga je ustvarila z Beyoncé, je prejela nagrado za najboljše sodelovanje.

Gaga pa občinstva ni osupnila le s prigaranimi nagradami, temveč tudi s svojo opravo iz mesa, ki jo je nosila, ko je na oder prišla po nagrado za najboljši video leta. Gagi je, oviti v meso, prestižni kipec podelila Cher, nad čimer je bila zvezdnica povsem navdušena.  "Nikoli si nisem mislila, da bom Cher prosila, naj podrži mojo torbico iz mesa," je dejala in dodala, da bo izpolnila tudi obljubo, ki jo je dala oboževalcem. "Če dobim to nagrado, sem obljubila, da bom izdala naslov svojega novega albuma." Ko je globoko vdihnila, je le razkrila naslov pesmi, se obrnila k Cher in ji zapela delček prihajajočega hita Born This Way.

Nagrajeni Eminem na poti v New York
Po nastopu z Rihanno je dvakrat nagrajeni Eminem skočil na letalo proti New Yorku, kjer ga čaka naslednji nastop. Njegova kipca za najboljši hip hop video in najboljši moški video je zato prejela igralka in manekenka Sofia Vergara.

Med moškimi pa brez nagrade vsekakor ni mogel ostati lomilec najstniških src Justin Bieber, ki je domov odnesel nagrado za najboljšega novega izvajalca.

Vas zanima, kdo so ostali nagrajenci? Poglejte v galeriji!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.