Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Gangnam Style podrl svetovni rekord

Psy FameFlynet
Globalni hit Gangnam Style korejskega pevca Psyja je podrl svetovni rekord, saj je postal najbolj priljubljen videospot v zgodovini YouTuba.

Šefi Guinnessovih svetovnih rekordov so Psyju včeraj izročili uradni certifikat, ki potrjuje, da je njegov video za hit Gangnam Style najbolj priljubljen videospot v zgodovini YouTuba. Odkar je bil julija naložen, si ga je ogledalo že nekaj manj kot 677 milijonov ljudi, do zdaj pa ga "všečkalo" kar 4.934.332 ljudi, s čimer je Psy premagal Adele in Justina Bieberja, ki sta bila do zdaj lastnika najbolj priljubljenih videospotov na YouTubu.

"Zelo sem počaščen, saj je to prvi certifikat, ki sem ga kdaj dobil. Tudi v šoli ga nisem dobil," je ob prejetju priznanja povedal 34-letni glasbenik, urednik Guinnessovih svetovnih rekordov Craig Glenday pa je dodal: "Gangnam Style je nalezljiva in vesela pesem, ki privabi nasmeh na obraz ljudi."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.