Magazin > Film & Glasba & TV
657 ogledov

Gašper Rifelj na premieri gostil tudi ...

Gašper Rifelj
1/3
Anita Rifelj
Pevec je na premieri novega videospota gostil tudi prav posebnega gosta.

Gašper Rifelj, ambasador našega Festivala za ljubitelje živali in pevec, ki je letos zaradi sodelovanja v šovu Zvezde plešejo dobil kar nekaj novih oboževalk, je v torek predstavil svoj novi videospot za pesem Hotel za 2. 

Gašper se je odločil za malce bolj glamurozno premiero in je zato pripravil pravo malo zabavo za vse svoje sodelavce, prijatelje in oboževalce v ljubljanski kavarni Sputnik, gostil pa je prav posebnega gosta. Gostil je Jana Plestenjaka, za katerega je v reviji Vklop pred nekaj meseci povedal, da je njegov idol.

Na premieri pa žal ni bilo Maje, Gašperjeve soplesalke iz šova Zvezde plešejo. "Marsikdo od vas ne ve, da Maja dela in živi v Hong Kongu, a sem jo vseeno prosil, da posname kratek video in pove nekaj besed," je povedal Gašper in dodal, da je spot izšel točno štiri mesece po njunem prvem plesu v poptevejevem šovu.

Po Majinem pozdravu z drugega konca sveta, so si gostje ogledali videospot za pesem Hotel za 2 in ob koncu navdušeno zaploskali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.