Magazin > Film & Glasba & TV
39 ogledov

"Geeki so kul, pametni in seksi"

Florence Welch prisega na zdravo življenje. V Sloveniji bo jedla le ekološko pri Žurnal24 main
Geek party. Pred koncertom Florencev – jutri v Ljubljani, v petek v Mariboru.

Jutri zvečer in v petek se bosta odvili predkoncertni zabavi nastopa Florence + the Machine. Prva bo v ljubljanski Kiberpipi, druga pa v mariborskem Jazz klubu Satchmo.

Štiri nominacije mojo
Florence + the Machine. Britanska skupina vodi v nominacijah za glasbene nagrade mojo. Dobili so namreč kar štiri – za najboljši album (Lungs), najboljšega novinca, najboljšega koncertnega izvajalca in pesem leta (You've Got the Love). Sledijo jim Kasabian z dvema ter Arctic Monkeys in Richard Hawley s po dvema nominacijama.

Kubrick in Guitar Hero
“Ker so geeki kul, pametni in seksi. Če se sprašujete, kdo in kaj je geek, naj malce namignemo: če v trenutku naštejete vse filme Stanleyja Kubricka in te tudi pravi kitarist ne more premagati v videoigri Guitar Hero, veš, da si eden izmed kul in seksi ljudi!” poudarjajo organizatorji prihajajočih zabav.

Kiberpipo so izbrali, ker naj bi bila pravi geekovski raj, saj bodo vsi navzoči med zabavo lahko preizkušali igralne konzole in velike plazma zaslone v obliki telefonov. Vrteli pa se bodo seveda hiti skupine Florence + the Machine, za katere bo skrbela didžejka Rea. Jazz klub Satchmo pa bo v petek v duhu večera Crazy Red obarvan rdeče.

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.