Magazin > Film & Glasba & TV
28 ogledov

Genialka spet na delu

Mark Ronson in Amy Winehouse Žurnal24 main
Bolj ko tone proti dnu, bolj je ustvarjalna. Anoreksija in mamila ne škodijo Amyjinemu glasbenemu geniju, vsaj kar se navdiha tiče ne. Prihaja namreč njen tretji album.

Tiskovni predstavnik pevke Amy Winehouse je zanikal govorice, da pevka snema novo temo za film o Jamesu Bondu. Amy namreč zadnje čase pogosto obiskuje snemalni studio, vendar le zato, ker snema nov album z Markom Ronsonom.

Novi album naj bi na trg prišel v začetku naslednjega leta. "Amy je v studiu z Markom, kjer delata na njenem tretjem albumu. Snemanje česarkoli drugega so čiste laži in nesmiselna ugibanja," je vse govorice v kali zatrl njen tiskovni predstavnik.

Prvi izdelek njunega skupnega sodelovanja pa se že nekaj časa odvija na radijskih in televizijskih postajah. Pesem z naslovom Valerie se hitro vzpenja po lestvicah, videospot pa si lahko ogledate na portalu Youtube.

Menda pa je Amy dobila tudi ultimat, in sicer s strani založniške hiše Universal Music, ki zahteva, naj čim prej opusti mamila, saj sicer ne bo več izdajala njene glasbe.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.