Magazin > Film & Glasba & TV
13 ogledov

Gibonni predstavlja nov spot

Po koncertu v Berlinu, Pragi in na Dunaju Gibonni nadaljuje turnejo po Hrvaškem.

Vstop Hrvaške v Evropsko unijo in promocija novega albuma ''20th Century Man'' sta bila odlična razloga za Gibonnijeve koncerte v Berlinu, Pragi in na Dunaju. Poleg koncerta na največjem trgu v Pragi (Vaclavske Namesti) lahko izpostavimo tudi koncert na berlinskem trgu Alter Postbanhoff, ki je bil, ob vstopu Hrvaške v EU, nekakšen poklon mesta Zagreb mestu Berlin, ki je tudi sam kot pravi gostitelj sodeloval pri organizaciji.

Tako je Gibonni na edinstven način predstavil Hrvaško, njeno kulturo in glasbo Evropi ter povezal dve evropski prestolnici. Za vrhunec koncerta je Gibonni s svojo skupino poskrbel tako, da  koncerta ni končal na odru, ampak med občinstvom z nizom akustičnih skladb, ki so popolnoma navdušile zbrano množico.
 
Gibonni pa iz aktualnega albuma predstavlja tudi novo skladbo 'Broken Finger', za katero je nastal tudi videospot v režiji Zdenka Bašića.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.