Magazin > Film & Glasba & TV
13 ogledov

Glasbeno plodni meseci

Oboževalci si lahko odahnejo. Žurnal24 main
V prihodnjih mesecih bo pri nas in v naši bližini nastopilo kar nekaj glasbenikov svetovnega slovesa. Med njimi tudi Il Divo.
 

Kako do vstopnic

Vstopnic za The Killers še ni, za INmusic jih prodajajo na Hrvaškem v centrih T-Mobila.

Eventim: vse vstopnice. Na spletu, bencinskih črpalkah, v Kompasovih poslovalnicah ...

Vstopnice.com: vse razen Beyoncé, Coldplay in Tine Turner. Na spletu.

Koncerti.net: vse vstopnice. Na spletu.

(Nekateri) zvezdniki ne bodo obšli Slovenije. V Hali Tivoli bodo nastopili trije povratniki, zvezde, ki smo jih pri nas že imeli priložnost videti: 27. marca pridejo pop-operni Il Divo, 24. junija Simply Red v okviru svoje verjetno zadnje turneje (frontman Mick Hucknall je razkril, da vsi člani pripravljajo solo projekte), Lenny Kravitz pa bo čas za ljubezensko revolucijo v Tivoliju razglašal 8. junija.

Od postpunka do r’n’b

Dan pred Lennyjem so napovedani mainstreamovski postpunkerji The Killers, vendar Ljubljane na njihovi uradni strani za zdaj ni med datumi nastopov. Danes in jutri pa bo München zagotovo razplesala zelo živa rock legenda Tina Turner. Da boste še dobili vstopnice, pa boste morali imeti precej sreče in denarja.

Seksi Beyoncé je okrasila tudi letošnjo podelitev oskarjev. © AFP

 
Nekdanji otrok usode, Beyoncé, se je odločila, da bo zagrebška Arena del njene turneje I am ... 26. aprila. Nov album Depeche Mode Sounds of the Universe bo prišel na evropske police 20. aprila, Britanci pa pridejo v Zagreb 21. maja. Nastope na festivalu INmusic 24. in 25. junija so do zdaj med drugim napovedali Franz Ferdinand, ki so pred kratkim izdali album Tonight, Moby, Kraftwerk in Art Brut. Študentje imajo pri nakupu vstopnic do 9. marca popust.

AC/DC so svoji večinoma razprodani turneji dodali nove lokacije in datume. Med njimi je tudi Beograd 21. maja. Lani najbolj prodajane Coldplay pa bomo lahko videli avgusta v italijanskem Vidmu.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.