Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Glasove so ji namenili vsi

nominacije, Pia POP-TV-2
Tekmovalci so bili tokrat enotni in vsi svoj glas namenili osebi, za katero menijo, da se v kuhinji ni najbolje izkazala.

Tekmovalci so svoje glasove namenili Pii, ki bo tako sedla na prvi vroči stol. Vsi po vrsti so dejali, da jo ocenjujejo zgolj po tem, kako se je odrezala v kuhinji, kjer pa jih v zadnjem tednu ni prepričala. 

Nad Piino zasanjanostjo je bil presenečen tudi šef Bine. Vzel si je čas in Pii razložil, kako naj se organizira delo, da bo dohajala naročila.

Koga bo posadila na vroči stol?

Svoj glas je podelila tudi Pia, ki je nominirala Anžeta O. Kot je dejala, od njega pričakuje več in želi, da to tudi pokaže. Njena bo tudi odločitev, kdo bo sedel poleg nje na vroči stol. Izbira lahko zgolj med člani svoje ekipe, torej Anžetom O., Markom, Tino in Valeriem

Anže meni, da obstaja možnost, da na stol posadi njega. Isto je prepričan tudi Marko, ki je dejal, da upa, da ni pakiral zaman. Kakšno taktiko bo izbrala Pia, bo znano zvečer. Anže je kot možen scenarij omenil tudi možnost, da Pia izbere Tino, ki je po njegovem mnenju drugi najšibkejši člen njihove ekipe.

Strah jo je iti domov

Pia je Tini v kuhinji zaupala, da jo je strah iti domov, ker "ne veš, kaj se zunaj dogaja. Nočem vedeti, kaj ljudje komentirajo, kaj si mislijo o tebi“. Tina ji je odvrnila, da to pač pride zraven. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.