Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Glavne štiri spale z milijoni

Žurnal24 main
Ženski liki iz slavne serije Seks v mestu so imeli na milijone posrednih spolnih partnerjev.

Zadnja raziskava, ki jo je izvedlo britansko podjetje, je pokazala, da so imele štiri glavne igralke serije in filma Seks v mestu tekom let 115 milijonov posrednih spolnih partnerjev.

Serija kolumnistke Carrie Bradshaw s tremi najboljšimi prijateljicami je bila najbolj priljubljena HBO serija, ki so jo predvajali med leti 1998 in 2004.

Strokovnjaki so malo obrusili številke in izračunali, da so zvezdnice tekom 94 epizod v šestih serijah spale s 94 moškimi in eno žensko. Ženske so izbirale natakarje, vratarje, trenerje, odvetnike, inštruktorje joge, pisatelje, športnike, oftalmologe, nepremičninske agente, umetnike, arhitekte, oblikovalce pohištva in nezaposlene igralce.

Samantha, ki jo je igrala Kim Cattrall, je spala s 40 moškimi in eno žensko, kar pomeni, da je z njo posredno spalo 53.709.413 oseb. Carrie, ki jo je upodobila Sarah Jessica Parker, je imela 18 ljubimcev, kar pomeni, da je z njo spalo 21.325.861 oseb. Enako število velja za Charlotte (igra jo Kristin Davis). Cynthia Nixon, ki je zaigrala Mirando Hobbs, je imela enega ljubimca manj, torej 17, kar pomeni, da je spala z 19.787.229 ljudmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.