Magazin > Film & Glasba & TV
49 ogledov

Glavni impulz radijskega sprejemnika

Fm Urška Boljkovac, SNG Drama Ljubljana
V Slovenskem narodnem gledališču Drama Ljubljana si lahko ob 20. uri ogledate gledališko improvizacijo FM z Gregorjem Moderjem in Majo Dekleva Lapajne v glavnih vlogah.

Kolektiv Narobov je ena izmed najbolj uveljavljenih evropskih gledaliških skupin, ki se ukvarjajo z improvizacijo. Vedno znova namreč presenetijo s prodornostjo in neubranljivo komiko svojih produkcij.

Ideja za njihovo najnovejšo predstavo FM je briljantna v svoji preprostosti: glavni impulz za improvizacijo dveh performerjev, navdih za like in za razmerja med njimi, za prizore in situacije ter za nepredvidljivo stopnjevanje komičnih naključij je zvok, ki prihaja iz radijskega sprejemnika. Naj bo v tistem trenutku na sporedu klasična ali hitro pokvarljiva glasba, radijska igra ali vremenska napoved, predvolilni dvoboj ali osmrtnice - vse, kar tranzistor v živo sprejme z valov FM, bo neposredno vplivalo na dogajanje na odru.

Za vstopnico boste odšteli 15 evrov.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.