Magazin > Film & Glasba & TV
58053 ogledov

Gledalka nad voditelja Nove24TV: Tako brezobraznega voditelja še nisem videla

Novice: Noro, kaj si je privoščil voditelj - Boris Tomašič Nova24
Voditelj oddaje Kdo vam laže, Boris Tomašič, je prejel neprijeten klic.

V oddaji Kdo vam laže, ki jo vodi Boris Tomašič, je beseda tekla o raperju Zlatku, ki javno in aktivno nasprotuje vladnim ukrepom in ki ga je ministrstvo za kulturo izbrisalo iz razvida samozaposlenih v kulturi, kljub temu da je njegova odločba veljavna do sredine leta 2022. Voditelj je ministru za to potezo čestital, saj se ne strinja s tem, da bi država Zlatku plačevala prispevke. Poleg tega je izjavil, da je zgrožen, da odločbe veljajo več let.

Njegove besede pa so zmotile gledalko, ki pravi, da je po naključju priklopila na Nova24TV.

"Poslušalka iz Zasavja. Zdaj bom pa nekaj povedala. Kako so vas hvalili kot voditelja … Jaz vas lahko zelo zelo potarnam. Tako brezobraznega voditelja še nisem videla. Oprostite, to gleda mladina in vsi gledajo in ste tako brezobrazni. Nihče ni nič vreden, če so Janševi, so vredni, če niso, niso. Zdaj Zlatka tarnate, Zlatko je nekaj ustvaril. Tisti, ki pa nočejo delati, pa dobivajo po 400 evrov, je pa v redu?“ je povedala. Tomašič se je z gledalko nato spustil v debato o njeni pokojnini, gledalka pa je izkoristila priložnost in pokritizirala poročanje Nove24TV.



"Najlepša hvala za vaše mnenje. Vesel sem, da nas kličejo tudi gledalci, ki se z mano ne strinjajo. Predvsem sem pa vesel, da to oddajo gledajo ljudje, ki se z mano ne strinjajo, ker to pomeni, da imamo veliko širino. Gospa, z vsem spoštovanjem, kako me ne marate in kako sem grozen, še vedno gledate to oddajo. To je zame najboljši kompliment. Upam, da je veliko takih,“ je na koncu povedal Tomašič.

Komentarjev 102
  • alen009 08:24 16.december 2020.

    Kako fantastičen dan je danes!!!!!

  • mina6 08:18 09.december 2020.

    UREDNIŠTVO, NUJNO: SPROŽITE PRAVNI POSTOPEK PROTI KOMENTARJU CELJE ZARADI GENOCIDNIH KOMENTARJEV. V NASPROTNEM PRIMERU BO POSTOPEK SPROŽEN PROTI UREDNIŠTVU ZARADI IGNORIRANJA SPODBUJANJA ZLOČINSKIH NAMER, S ČIMER ZAGOVARJA,SPODBUJA IN PODPIHUJE DODATNE ZLOČINE!!!

  • mina6 07:52 09.december 2020.

    UREDNIŠTVO, NUJNO: SPROŽITE URADNI POSTOPEK PROTI KOMENTATORJU CELJE ZARADI NJEGOVIH STALNIH GENOCIDNIH KOMENTARJEV!!! V NASPROTNEM PRIMERU BO PODTOPEK STEKEL PROTI UREDNIŠTVU, KI Z NEUKREPANJEM PODPIRA, SPODBUJA IN PODPIHUJE ZAVRŽNE KOMENRARJE!!