Magazin > Film & Glasba & TV
59 ogledov

Glede Viktorjev skrivnostni

Viktorji Anže Petkovšek
Krater Media podaljšuje glasovanje za Viktorje. Datum podelitve še vedno ni znan.

Kot je možno opaziti v novi številki revije STOP, so podaljšali glasovanje za Viktorje, najpomembnejše slovenske nagrade za medijske dosežke, in sicer z 2. marca na 13. april. Podelitev ponavadi poteka konec marca v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, kdaj bodo kipce podelili letos, pa še ni znano.

Kipci že čakajo

"Podelitev viktorjev 2013 bo, kot vsako leto, v prvi polovici leta. O datumu podelitve pa boste predstavniki medijev obveščeni pravočasno,“ so za Žurnal24 povedali pri Krater Medii, ki organizira prireditev, na vprašanje, zakaj bodo kipce podelili pozneje kot pretekla leta, pa nam niso odgovorili. So pa poudarili, da so kipci že izdelani in da "čakajo na zmagovalce".

Kje jih bodo zmagovalcem predali, tudi še ni znano oziroma ne želijo izdati. Obljubljajo pa dogodek, ki bo "na visoki ravni kvalitete in se bo odvijal v eni izmed slovenskih kulturnih ustanov.“

Po poročanju Požareporta Viktorji letos ne bodo potekali v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma, ker je "predraga". Krater Media se po pisanju portala namreč sooča s padanjem naklad njihovih revij - med drugim izdajajo Stop, Jano, Lady in Obraze.

Javnost pa bo morala počakati še na eno informacijo, in sicer, na kateri televiziji bo prenos. "Pogovori še potekajo in so v zaključni fazi,“ so razložili na Krater Medii. Lani je bila podelitev na Planet TV, ki je potrdil, da se z organizatorjem še dogovarjajo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.