Magazin > Film & Glasba & TV
32 ogledov

Gola zadnjica za novi album

(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Lady Gaga je na Twitterju objavila datum izdaje svojega novega albuma Born This Way ter tudi sliko svoje gole zadnjice kot možne naslovnice svojega prihajajočega albuma.

Lady Gaga že v novem letu skrbi, da se govori o njej. Na prvi dan novega leta je namreč na Twitterju razkrila datum izdaje svojega novega albuma Born This Way, objavila pa je tudi možno naslovnico za prihajajoči album, in sicer svojo golo zadnjico.

Črno-bela slika, ki jo je posnel britanski modni fotograf Nick Knight, ki je prej sodeloval tudi z  Björk in Antonyjem Hegartyjem, kaže žensko, ki je verjetno Gaga, obrnjeno s hrbtom proti kameri. Pop zvezdnica nosi le jakno z napisom Born This Way. Fotografija sicer spominja na Madonnin singel iz sredine 90-ih in podoba je za kontroverzno Gago dejansko precej dolgočasna. Pevka sicer ni nikjer potrdila, da bo ta slika resnično krasila naslovnico novega albuma.

"Menim, da nobene hlače niso seksi," je povedala leta 2009 za Daily Star. "Obožujem golo človeško telo." Poleg tega je za revijo Rolling Stone razložila: "Moja babica je praktično slepa, vendar lahko razbere svetlejše dele, kot je moja koža in lasje. Pravi: Lahko te vidim, ker si brez hlač. Tako še naprej ne bom nosila hlač, da me bo moja babica lahko videla."

Lady Gaga je na Twitterju objavila tudi dva datuma: PESEM 2 13 11 ALBUM 5 23 11. Ker je 23. maj ponedeljek, je to najbolj verjetno datum izdaje albuma. Kar se pa tiče 13. februarja, pa je to datum podelitve grammyjev, kjer bo verjetno nastopila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.