Magazin > Film & Glasba & TV
18218 ogledov

Goran Hrvaćanin posnel spot za božično pesem, nasmejali se boste

Goran Hrvaćanin Youtube
Kar nekaj naših glasbenikov je izdalo božično pesem, najbolj duhovita je zagotovo skladba Gorana Hrvaćanina.

Prihajajo prazniki, ki si jih kar težko predstavljamo brez žametnega glasu legendarnega pevca slovenske glasbe, Ota Pestnerja. Tokrat je k sodelovanju povabil mlado pevko Sašo Lešnjek. Združila sta moči ter posnela skladbo, ki nas opominja na poslanstvo božično – novoletnih praznikov – na ljubezen, medsebojno razumevanje, hvaležnost.

Kantavtorica in skladateljica Ditka nam je ob vstopu v praznični december poklonila novo pesem z naslovom Božič prihaja. S pesmijo želi opomniti, da je bistvo božičnih praznikov to, da se zopet povežemo s tistimi, ki jih imamo radi. Si vzamemo čas za druženje in začutimo pomen vrednot, kot so ljubezen, družina in prijateljstvo. Hkrati pa si vzamemo tudi čas zase, se v praznični naglici skušamo umiriti in biti v trenutku ter se naužiti najbolj čarobnega dela leta.

Komik Goran Hrvaćanin pa vas bo s svojo božično pesmijo in videospotom nasmejal do solz.

Tudi Natalija Verboten vam bo polepšala za mnoge najlepši čas v letu, in sicer z obujeno skladbo "BODI TI MOJ BOŽIČEK". Po 15. letih je pesem lani dobila svežo zvočno preobleko ter dolgo pričakovani videospot, ki ga je ustvarila z vrhunskimi ustvarjalci slovenske glasbene scene. "Pesem 'BODI TI MOJ BOŽIČEK' je pri nas doma vsako leto ena izmed najbolj predvajanih pred in med prazniki, saj jo sinova obožujeta. Spraševala sta me, zakaj nismo posneli videospota in lani sem se odločila, da pesem dobi novo zvokovno podobo ter zaslužen videospot v sodelovanju z odličnimi slovenskimi glasbeniki in ustvarjalci. Prepričana sem, da bo pesem lepšala vaše decembrske dni ter vam ogrela tako dušo kot srce!" je povedala Natalija.

 


 

     

     

Komentarjev 3
  • kapibara1 15:51 20.december 2023.

    Isto hovano: https://www.youtube.com/watch?v=hYwBg9s_M8U&ab_channel=DieMankis

  • Grof 12:14 20.december 2023.

    Iz čigavih gat pa ste potegnili Hrvaćanina, pa ja ne iz Plestenjakovih, ta je na novo baje zaljubljen, bog ve, kolikokrat že, …

  • Avatar Garancija
    Garancija 11:00 20.december 2023.

    Vse kar nekaj na silo,samo da je