Magazin > Film & Glasba & TV
19 ogledov

Gorile na Slovenski cesti

Gorillaz je virtualna skupina, ki je bila ustanovljena leta 1998. Žurnal24 main
V središču Ljubljane bodo 5. septembra nastopili malce okrnjeni Gorillaz.

Glavne zvezde brezplačnega koncerta, ki ga 5. septembra prireja Telekom v okviru projekta Vesolje veselja, bodo člani svetovno znane virtualne skupine Gorillaz. Slovenski predskupini pa bosta med drugimi tudi Siddharta ter Murat & Jose.

Tomi Meglič: "Radi imamo mase"
Koncertni oder bo postavljen na ploščadi in Slovenski cesti pred Telekomovo zgradbo na Bavarskem dvoru v Ljubljani. Telekomovci v okviru spektakla obljubljajo tudi izjemne vizualne učinke. Pričakovati je, da si bo dogodek v živo ogledalo na tisoče obiskovalcev, koncert pa boste lahko neposredno spremljali tudi na spletni strani vesoljeveselja.siol.net.

Prireditev bosta povezovala Klemen Slakonja in Gigia, iz zaodrja pa se bo javljal Miha Šalehar – vsi trije so sicer na tiskovni konferenci manjkali.

"To, da bo Telekom Slovenije za koncertni dogodek zaprl eno izmed glavnih cest, je drzna poteza. Del našega nastopa so ljudje in radi imamo mase, tako bo tudi Siddharta poskrbela za nekaj presenečenjizdam lahko, da bo eno izmed teh posebno sodelovanje z Muratom in Josom," je na Telekomovi petkovi tiskovni konferenci povedal Tomi Meglič, frontman skupine Siddharta.

V Ljubljano pevca Blur ne bo
Poudariti moramo, da gre sicer za skupino Gorillaz Sound System, ki je nekakšen ostanek prvotne zasedbe Gorillaz, ki jo je vodil Damon Albarn, sicer pevec britanskega benda Blur. V Slovenijo naj bi tako prišli trije didžeji in vidžej, ki bo vrtel virtualne projekcije risanih rock zvezdnikov Jamesa Hewitta. Pesmi in like Gorillaz boste tako lahko 5. septembra vseeno videli in slišali – gre pa šele za četrti "nastop" fikcijske skupine na prostem.

Navzoči tudi olimpijci
Na tiskovni konferenci, ki se je odvijala na strehi Telekomove stavbe na Cigaletovi 15, so bili navzoči tudi trije slovenski olimpijci – zlati Primož Kozmus, srebrni Vasilij Žbogar in bronasti Rajmond Debevec. Telekom jih je navzočim tudi predstavil in jim podelil še dodatne sponzorske nagrade, navzoči, novinarji in estradniki, pa so jih nagradili z bučnim aplavzom.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.