Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Gospod in gospa Gucci

Angelina Jolie bo še ena bela Kleopatra. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Angelina Jolie in Leonardo DiCaprio naj bi v filmu o dinastiji Gucci igrala moža in ženo.

Angelina Jolie bo v drami o razkošju in dekadenci slavne družine Gucci igrala Patrizio Reggiano, soprogo Maurizia Guccija, ki je bila zaradi naklepnega umora svojega moža obsojena na 29 let ječe.

 

Vloga Maurizia je po ideji režiserja Ridleyja Scotta rezervirana za Leonarda DiCapria, a še ni potrjena.

 

Tokrat brez Pitta

Scott bo v filmu prikazal razcvet glamurozne dinastije Gucci, ki je vrhunec svoje slave dosegla v 70. in 80. letih. V modne vode jo je na začetku prejšnjega stoletja popeljal Guccio Gucci, leta 1995 pa je družinsko oblast hotel prevzeti njegov vnuk Maurizio. To bi mu tudi uspelo, če mu leta 1995 načrtov ne bi prekrižala njegova soproga.

 

Medtem ko bo usodno Reggiano zagotovo igrala Joliejeva, je mesto za njeno nesrečno ljubezen še prosto. Režiserjeva izbira DiCapria glede na njegove italijanske korenine mogoče niti ni tako slaba, saj polomljena italijanščina, ki smo jo iz ust Brada Pitta slišali v Tarantinovih Neslavnih barabah, v tem filmu najbrž ne bi bila na mestu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.