Magazin > Film & Glasba & TV
11166 ogledov

Gospodarica Nada (Kmetija) besna: "To je nesramnost"

nada, kmetija 2023 Voyo
Upali so, da ne bo opazila, da so zmanjšali njivo.

Tekmovalci Kmetije tokrat niso opravili tedenske naloge, kar pomeni, da zanje ne bo nagrade. Gospodarica je pokritizirala skorajda vse: ajvar je bil preslan, jagodna marmelada premalo kuhana, vrt ni bil do konca okopan.

Posestvo je zapustila jezna, saj so jo tekmovalci poskušali pretentati. Ko so videli, da jim bo zmanjkalo časa za delo na njivi, so malce premaknili meje, a gospodarica je to takoj opazila. "Naj mi po pravici pove, da se jim ne ljubi. Da me pa takole hočejo pretentati, je pa prava nesramnost," je povedala in okarala glavo družine Davida, ki je kot vodja že drugič "pogorel". "Premalo resno jemlješ naloge. Če si na kmetiji in si glava družine, mora vse štimati in teči," je dejala in mu naložila, da morajo do naslednjega dne njivo okopati do konca. "Kmečko delo je resna stvar. S takim odnosom do zemlje ne bo prišel daleč," še pravi gospodarica.

Sicer pa je morala ta teden šov zapustiti Mateja, ki je v areni izgubila proti Žanu. Ta je v igro vstopil z ogromno prednostjo. Med bojem je namreč lahko za 70 sekund ustavil sotekmovalko, kar mu je pri igri v spretnosti prišlo zelo prav. Njegov stolp se je namreč podrl in če ne bi imel prednosti, bi Mateja dobila drugo igro in o zmagovalcu bi odločal tretji dvoboj.

nada, kmetija 2023 | Avtor: Voyo Voyo

Komentarjev 1
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:07 06.december 2023.

    A je to še na sporedu?