Magazin > Film & Glasba & TV
78 ogledov

Gostilna išče šefa: Mido končal tekmovanje!

mido voyo.si
Bin Volčič in Sasu Laukkonen sta odločila, da je bila Midova predjed najslabša. Kandidat šova Gostilna išče šefa je moral takoj odložiti kuharsko uniformo in zapustiti gostilno.

Ta teden bo šefu Binetu Volčiču pri učenju in ocenjevanju kandidatov pomagal finski kuharski zvezdnik Sasu Laukkonen.

Tekmovalci pripravljajo večhodni meni. Po vsaki jedi bosta kuharska mojstra odločila, kateri krožnik je najslabši. Za najslabšega tekmovalca je tedenskega izziva nemudoma konec. Na dvoboju se bosta za imuniteto in obisk domačih na koncu spopadla le najboljša.

Prva predjed je bila usodna za Mida. "Za to količino časa, ki si jo imel, si pokazal premalo. Naredil si zelje v solati, kar je bistveno premalo za dober uvod v večhodni meni. S tem trenutkom si končal s tekmovanjem za ta teden."

Mida so takoj oblile solze, saj šef že pretekli teden ni bil zadovoljen z njegovo kreacijo. Ostali tekmovalci so ga poskušali potolažiti, Robi, ki želi zapustiti tekmovanje, je Volčiču celo ponudil, da on namesto Mida odide v hišo.

Komentarjev 3
  • Fucky 18:43 17.november 2015.

    Sreča da je samo Bin Volčič, da ni Bin Laden!

  • fritolin 18:08 17.november 2015.

    Samo res, za sto jurckov, uni pa kar nekaj cmerajo kako jim je hudo in bla, bla...se dobro da so bejeb prisle notri da jih malo zbrcajo.Olgica zmaga na celi crti, sam kaj ko ma unga bebca brezjajcnega ...prikaži več za mentorjaNajprej sem gledal Kmetijo, zdaj me je pa Gostilna cist not potegnla

  • patron 11:03 17.november 2015.

    sam jok in stok, za sto jurjev gre......hallo.....amaterji.....