Magazin > Film & Glasba & TV
55 ogledov

Gostilna išče šefa: Za pico plačal malo bogastvo

gostilna išče šefa voyo.si
Prvi dvoboj skupin v šovu Gostilna išče šefa je končan. Za mišji rep je zmagala črna skupina.

Črna in rdeča skupina sta se ta teden pomerili v kuhanju italijanskih jedi. V torek in sredo so tako gostje lahko uživali le v njihovih kreacijah in ne v Binetovih ter za jed plačali toliko, kolikor se jim je zdela vredna. Več o teh pravilih lahko preberete TUKAJ.

V torek je vodila rdeča skupina, ki je zaslužila 300 evrov več, v sredo pa so jih črni prehiteli, in to za pičlih 1,45 evra! Črni so v dveh dneh zaslužili 1530,93 evra, rdeči pa 1529,48.

Črne je rešil splet okoliščin. Eden od gostov, verjetno nekdo iz Žanove družine, je bil za pico pripravljen plačati 120 evrov. "Mislim, da ste prodali najdražjo pico na svetu,“ je izjavil šef Bine. Za rdeče je bila usodna tudi sladica. Ker jim je zmanjkovalo tekočega dušika, se je vodja rdečih Blaž odločil, da zadnjim gostom njihove sladice niti ne ponudijo. Po razglasitvi rezultatov je bil Blaž tudi zaradi te odločitvi zelo potrt. "Najraje bi šel domov. Nimam več motivacije,“ je povedal.

Komentarjev 2
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:28 03.oktober 2015.

    Sam sicer ne spremljam ampak: "Ker jim je zmanjkovalo tekočega dušika"to mi pa daje vedt da so amaterji. Če niti planirat ne znajo zalog potem pa res ne vem kaj vendarle počno? Kak jim je to ratal? A ...prikaži večA je nekdo matematiko prešprical v šoli al kak?

  • Avatar mike1968
    mike1968 15:13 02.oktober 2015.

    sicer sem navijal za črne, ampak toliko neumnih pravil kot jih je v letošnji sezoni pa še ne.